Stefan Folders Bouw en Timmerwerk, van kleine tot grote verbouwingen

U kent het vast wel: een prachtige woonplek, maar uw bestaande woning voldoet niet langer aan uw woonwensen. U wilt graag de keuken gaan uitbreiden, meer speelruimte voor de kinderen maken, de gedateerde wc of badkamer aanpassen of een overkapping laten bouwen. Voor zowel een grote als kleine verbouwing kan Stefan Folders Bouw en Timmerwerk u helpen om uw wensen te realiseren.

Meer ruimte, meer licht, een praktischer indeling? Alles is mogelijk. Wij maken een passend voorstel vanuit uw wensen en budget. Samen plannen en doorlopen we een vakkundige verbouwing. Met als doel: maximaal gebruikscomfort op uw eigen vertrouwde plek. Uiteraard zonder financiƫle verrassingen achteraf.

Ook voor aanbouw bij uw woning bent u bij ons op het juiste adres. lees meer


Laat ook uw verbouwplannen aan ons weten en neem vrijblijvend contact op door ons te bellen of het formulier in te vullen.

uploads/contacttextimage/verbouw.png

Neem vrijblijvend contact met ons opHeeft u een vraag of kunnen wij iets betekenen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder. Stuur vrijblijvend een e-mail naar:info@stefanfolders.nl of bel: 06 52 548 155.


Vriendelijke groet, Stefan Folders