Voor renovaties bent u bij Stefan Folders Bouw en Timmerwerk ook aan het juiste adres

Het is een kunst om een historisch pand waarin het bestaande karakter zoveel mogelijk behouden moet blijven weer op te knappen. Het is van belang dat de veiligheid gewaarborgd blijft en er iets gedaan wordt aan het achterstallig onderhoud. Daarbij kunt u denken aan het verbeteren van de isolatie wat gunstig is voor de energiebesparing.

Het renoveren van een dergelijk pand vraagt veel vakmanschap, Stefan Folders Bouw en Timmerwerk heeft de vakkennis en ervaring in huis. We kunnen het gebouw op een gewenste en degelijke manier aanpakken, zodat u er weer jarenlang plezier aan kan hebben!

Bij het renoveren of restaureren van uw woning proberen wij het authentieke karakter te waarborgen. De uitstraling, warmte en de geschiedenis vinden wij prachtig. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met en kennis van het werken met moderne technieken. Zodat een gerenoveerd gebouw zijn unieke karakter behoudt en toch modern is en aan de veiligheidseisen voldoet.


Laat ons weten wat u wilt renoveren en neem vrijblijvend contact op door ons te bellen of het formulier in te vullen.

https://www.stefanfolders.nl/uploads/contacttextimage/renovatie.png

Neem vrijblijvend contact met ons opHeeft u een vraag of kunnen wij iets betekenen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder. Stuur vrijblijvend een e-mail naar:info@stefanfolders.nl of bel: 06 52 548 155.


Vriendelijke groet, Stefan Folders